Nieuwe trainerscursus voetbal

SINT-GILLIS-WAAS.  Er komt een vervolg op trainerscursus in Sint-Gillis-Waas. De opleiding 'instructeur B voetbal' start op vrijdag 21 januari 2011 om 18.30 uur op het terrein van KFC Sporting Sint-Gillis-Waas in het Houtvoortstraat.

Het programma van de cursus omvat naast de algemene doelstellingen en de doelstellingen van de voorgaande opleidingsniveaus, de technische, tactische en fysieke aspecten van voetbal aanleren, trainingen opbouwen in functie van een voetballeerplan en voetbal onderrichten voor 5- tot 11-jarigen. De cursus duurt 69 uur, gespreid over vier modules. Concreet is er elke vrijdagavond van 21 januari 2011 tot eind mei, van 18.30 uur tot 22.30 uur.

Inschrijven kan bij Alex Peeters op het telefoonnummer 02/209 47 11 of via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de website bloso.be/vtsdigitaal. (mb)


 

 

Lees ook:

SINT-GILLIS-WAAS. De trainerscursussen die de gemeente en VTS/Bloso organiseerden waren een succes. Tussen 2 en 14 augustus volgden ruim 30 deelnemers een opleiding gymnastiektrainer. Dik 16 uur...