Biljarttornooi ‘Kampioen der Kampioenen’ gewijzigd

BEVEREN. De ‘Kampioen der kampioenen’ zal op één dag worden gespeeld in het lokaal Kringvrienden en niet op twee zoals we eerder meldden. De voorronde start op zaterdag 12 maart vanaf 13 uur met de match tussen de kampioen van Den Dijk, Alfons De Vogel (125) en Julien Moenssens (98) kampioen van de Koninklijke De Ivoren Bal.

Om 14.30 uur spelen de clubkampioenen Dylan Van Leuvenhage(100) van Kringvrienden en Johan Goddaert (51) van BC Sleepbootje Kieldrecht.

Om 16 uur is het de beurt aan Stefaan Cap (51) van BC La Rosa Kieldrecht tegen Elias Hemelaer (28) van BC Corner Kieldrecht. De match tussen Tom Van Biesen (126) van Kon. Gildevrienden tegen Eddy Barbieur (89) de kampioen van Kon. Verenigde Biljart Vrienden werd reeds eerder gespeeld.
Was aanvankelijk voorzien dat de finales op zondag 13 maart zouden gespeeld worden, dat gaat niet door omdat Tom Van Biesen, die al geplaatst is, moet werken.
Alles wordt dus zaterdag afgewerkt met om 17 uur de halve finale 1 en om 18 uur de halve finale 2. De grote finale start dan om 19 uur. (r.d.)