Wie wordt Kampioen der Kampioenen?

BEVEREN. In de Beverse Biljart Federatie worden op zaterdag 12 en zondag 13 maart de biljartwedstrijden gespeeld in het voor de titel van 'Kampioen der Kampioenen'. Dat is een tornooi waarin de clubkampioenen van alle Beverse clubs het tegen elkaar opnemen. De inrichting is dit jaar in handen van Kringvrienden omdat het de 'Beker van Beveren vrijspel voor Ploegen' won. Er wordt gespeeld met rechtstreekse uitschakeling. Aan dit kampioenschap zijn ook geldprijzen verbonden: de winnaar ontvangt 40 euro, de 2de 30 euro, de 3de en 4de elk 20 euro en van de 5de tot de 8ste nog 10 euro.

De voorronde start op zaterdag 12 maart vanaf 13 uur met de match tussen de kampioen van Den Dijk, Alfons De Vogel (125) en Julien Moenssens (98) kampioen van de Koninklijke De Ivoren Bal.

Om 14.30 uur spelen de clubkampioenen Dylan Van Leuvenhage(100) van Kringvrienden en Johan Goddaert (51) van BC Sleepbootje Kieldrecht.

Om 16 uur is het de beurt aan Stefaan Cap (51) van BC La Rosa Kieldrecht tegen Elias Hemelaer (28) van BC Corner Kieldrecht en tenslotte om 17.30 uur Tom Van Biesen (126) van Kon. Gildevrienden tegen Eddy Barbieur (89) de kampioen van Kon. Verenigde Biljart Vrienden.

Zondag 13 maart worden om 13 uur en 14.30 uur de halve finales gespeeld  e, om 16 uur de grote finale.
Vorig jaar ging de titel van Kampioen der Kampioenen naar Dylan Van Leuvenhage van Kringvrienden. Hij zal er alles op zetten om de titel weer te behalen, vooral omdat er gespeeld wordt voor eigen volk in de Kring, vlak naast zijn deur. (Rolf Duchamps)