Red Lions op bezoek bij RAPID Hockey Club Temse 

TEMSE. Goed nieuws voor sportliefhebbers: RAPID Hockey Club Temse krijgen woensdagmiddag bekend bezoek.  Loick Luypaert en Loïc van Doren van de Red Lions bezoekt de club en zullen hun gouden medailles tonen aan jonge spelers en fans. Daarna is er tijd voor een meet & greet.  Met het bezoek wil het duo de sport promoten. 

"Hockey zit in de lift. Daar hebben de fantastische resultaten van de Belgische hockeyploeg mannen mee voor gezorgd. Door hun gouden Olympische medaille hebben ze immers België als hockeyland bevestigd. Maar de winnaars in het echt ontmoeten dat geeft nog net dat tikkeltje meer om ook hockey op het hobbylijstje te plaatsen. Daarom ontstond het initiatief samen met Osaka, leading hockeymerk, om een hockey roadtrip te organiseren in België om de kans te geven aan jonge sportievelingen om de beste hockey tips & tricks via een meet & greet-moment te vragen.", zegt Nancy De Prycker, secretaris bij RAPID Hockey Club Temse. 

Wie het bezoek van leden van de Red Lions wil bijwonen is van 14 uur tot 14.45 uur welkom bij RAPID Hockey Club Temse, aan de Hoogkamerstraat 3 in Temse. Tegelijkertijd organiseert de club try-outs zodat jonge spelers kunnen kennismaken met de sport. Nadien zijn er nog try-outs staan ingepland op 22 en 29 september, telkens van 14 uur tot 15 uur. (mb)

 

Lees ook: