Wase ijsberenduik

SINT-NIKLAAS. Wase Waterpolo organiseert op zondag 12 januari samen met de stad Sint-Niklaas en de provincie Oost-Vlaanderen de 11de editie van de Wase ijsberenduik. Het is stilaan een traditie om op de tweede zondag van januari in groep in het ijskoude water van de grote zwemvijver van recreatieparkt De Ster te duiken.

Er is een collectieve opwarming voorzien via de beach-aerobic-sessie op het strand voor de vijver. Om 14.30 uur wordt dan het startschot gegeven voor de eerste duik voor kinderen tussen 7 en 14 jaar. Een half uurtje later mogen de volwassenen het water in. Voor wie zich uitdost in een vrolijke of originele zwemoutfit, heeft de organisatie leuke prijzen voorzien.

Deelnemen is gratis voor kinderen tot 14 jaar en kost 4 euro voor volwassenen. Op voorhand inschrijven is verplicht en kan via de website waseijsberenduik.be. Op de dag zelf inschrijven kan ook. Dan kost deelnemen 4 euro voor kinderen en 6 euro voor volwassenen. (mb)

 

Lees ook:

Sint-Niklaas maakt zich op voor Warmathon

SINT-NIKLAAS. Dinsdag komt de Warmathon naar Provinciaal Domein De Ster. De stad Sint-Niklaas roept haar inwoners op om met zoveel mogelijk mensen aan de start te verschijnen. De stadsdiensten geven...

Provinciaal domein De Ster dicht tot en met dinsdag

SINT-NIKLAAS.  De doortocht van de storm Eunice heeft ook in provinciaal domein De Ster voor schade gezorgd. Zaterdag werd het nodige gedaan om de Waaslandcross te laten doorgaan maar er is nog veel...