Mama zoekt een lief (8)

Het leven van een informaticus is druk. Soms zo druk dat sommige dingen even worden uitgesteld. Gelukkig betekent uitstel geen afstel. Sintniklazenaar Geert Vandrom was de voorbije weken te zien in het televisieprogramma 'Mama zoekt een lief'. Daarin gaan single moeders op zoek naar een nieuw lief. Vandaag lezen we hoe Geert aflevering 8 heeft ervaren. Daarin mocht hij 24 uur doorbrengen met de mama van zijn keuze...

 

De opdracht voor dit weekend was 24 uur doorbrengen met Linda om te ervaren hoe het echte leven bij haar thuis is. Bij alle andere dames was dit dus 24 uur thuis vertoeven, maar natuurlijk was dat niet het geval bij Linda. Ze is ook altijd druk in de weer en weinig thuis, dus trokken we er 24u
op uit.

 

We startten later dan gepland omdat Linda eerst naar een begrafenis moest. Na een korte ontvangst in haar appartement trokken we er op uit. We gingen met Magalie naar het Wijnegem shopping centrum.  We hadden 2 doelen: zij moest mij restylen en ik moest voor haar verjaardag een
setje lingerie kopen.  Het restylen was snel gebeurd en ik had ineens een nieuwe broek, hemd en polo.  Daarna werden er nog enkele beelden gemaakt voor de trailer met Linda en Magalie.


Tot slot was het aan mij om Linda mee te krijgen naar een lingeriewinkel.  Toen we daar aankwamen liep de winkel snel leeg.  Begrijpelijk, want wie wil er nu lingerie kopen met een camera in de buurt ;-)

 

Ok, missie Wijnegem Shopping centrum geslaagd. Magalie vertrok naar haar papa. Vandaar af aan had ik de avond gepland als een verrassing voor Linda. Eerst tijd om onze honger te stillen.  En waar beter dan in 't Karveel.  De tijd was gekomen om Linda kennis te laten maken met dit deel van mijn leven.  Het werd een aangename verrassing voor haar. Na het eten had ik een limousine geregeld via een kennis van me.  Ik bracht Linda naar deze volgende verrassing die ons in stijl naar een cocktailbar bracht.  Daar aangekomen ploften we ons in de comfortabele zetels en vuurden we enkele rake vragen op elkaar af, zowel met als zonder camera in de buurt.  Het was een leuke sfeer daar.

 

We sloten de avond af met een leuke dansavond in discotheek Nanno.  Het werd nog even spannend daar toen Linda wou paaldansen met mij.  Eerst zag ik dit niet zitten, maar uiteindelijk kreeg ze me toch zover.

 

Moe maar voldaan vertrokken we dan weer huiswaarts.  Daar kreeg ik nog een modeshow van Linda in haar cadeau, de lingerie.  Moet zeggen, mocht zeker en vast wel gezien worden!  Maar al snel kreeg ik te zien waar ik mocht slapen, het bed van dochter Magalie ;-)

 

De volgende ochtend kwam Jurgen me aflossen en maakten we haar samen wakker.  Ik moet zeggen dat ik toch niet met een gerust hartje Linda achterliet met Jurgen.