Mama zoekt een lief (7)

Wie woensdag naar het programma 'Mama heeft een lief' heeft gekeken, weet dat Geert Van Drom uit Sint-Niklaas nog steeds in het spel zit en niet verlegen is om een ballonnetje meer of minder. Vandaag vertelt hij zelf zijn verhaal over de aflevering van deze week.

Woensdag kreeg ik bericht dat Linda me thuis zou komen bezoeken. Alle hens aan dek om het hoog bezoek te kunnen ontvangen. Het huis kreeg een goede beurt (ik kon ondertussen dweilen) en alles werd mooi op zijn plaats gelegd. Wat ze kwam doen, daar had ik geen flauw idee van, maar ik had gelukkig nog een plannetje in mijn hoofd. Ballonnen met teksten in, verspreid in het huis moesten de truc worden. De tekstjes zouden samen een niet mis te verstane boodschap vormen voor Linda. Alle kamers werden "gelabeld" met een ludieke omschrijving. Ik had ook een koud buffet laten overkomen, speciaal geprepareerd door mijn chef, voor Linda en de TV-crew . Toen Linda arriveerde kon het spel beginnen. Buiten hing een blad met de slogan: "verliefdheidsgevaar, betreden op eigen risico". Ik begon me steeds beter en beter te voelen bij haar en het begon toch al wat te kriebelen... en dat wou ik dan ook wel laten blijken. Het was een leuke zoektocht naar alle ballonnen, het doorprikken vond Linda minder leuk. Om het iets gemakkelijker te maken had ik het gedichtje ook op een kaartje geschreven, zo'n tiental briefjes aan elkaar kleven is immers toch niet zo praktisch.

Na de ballonnen konden we aan het feestmaal beginnen. Eerst met Linda, terwijl we werden opgenomen. Daarna met de hele crew erbij (reporter, cameraman en geluidsman). Ik vraag me af wat de buren van heel het gebeuren dachten want die waren toen nog niet op de hoogte.

OK, nu was Linda aan zet. En wat voor een zet! Het sex/geheugenspelletje dat ik haar de week voordien cadeau had gedaan werd plots bovengetoverd. Ze had me toen uitgedaagd om het te spelen en ik zou het geweten hebben ook. Ik was echt wel verrast. Jammergenoeg bleek het maar een flauw spel te zijn waarbij ik bijvoorbeeld ijs onder haar kleren moest stoppen, haar geblinddoekt moest kussen, enz. Het enige hilarisch moment kwam toen ik met een fles tussen mijn benen een glas tussen haar benen moest vullen. Ik zal in het vervolg dus wel twee keer nadenken alvorens zo'n cadeau te kopen. Maar ik vond het leuk dat Linda mij daarmee uitgedaagd had. Ik hou van zulke 'uitdagingen'. Na het spel werden we nog even geïnterviewd en vertrok Linda weer naar huis.

De zondag daarop moesten we alweer op appel komen voor een eliminatieronde. Ik kan je verzekeren dat het toen echt wel spannend was. Christophe, die ondertussen stapelverliefd was geworden op haar, moest uit het spel stappen. Dat kwam hard aan voor hem. Hij had geblokkeerd toen Linda hem uitdaagde voor een striptease bij hem thuis en dat heeft hem waarschijnlijk de das omgedaan. Jurgen en ik bleven dus over. De echte strijd om Linda kon losbarsten.

Deze aflevering vond ik persoonlijk veruit de beste tot hiertoe en ik heb me gisteren echt kapotgelachen. Dat belooft voor volgende week.

Geert