Kimberley De Plucker in paardenshow Cavalia

Image
Kimberley De Plucker mag meedoen in de befaamde paardenshow Cavalia.
MOERBEKE.Als tweevoudig nationaal jeugdkampioene dressuur en Oost-Vlaams jeugdkampioene Jumping, legde Kimberley De Plucker op 25 juni 2008 met succes testen af in Cavalia Village in Bilbao. Ze mag hierdoor deelnemen aan hun shows in Knokke-Heist die plaats zullen vinden van 22 juli tot en met 31 augustus. Door haar finaleplaats bij  Miss Belgian Beauty 2009 zal de energieke Oost-Vlaamse brunette tussen 1 en 8 augustus een kleine onderbreking voor Cavalia moeten inlassen.

 

De voorbije dagen repeteerde Kimberley alvast intensief voor de première van dit magische spektakel waarin mens en paard elkaar ontmoeten in een wonderlijk decor. De MBB 2009 finaliste mag de opening van het trick riding doen. Daarvoor zal ze in volle galop met een Belgische vlag opkomen. De rest van de show is voorlopig nog geheim. (tdw)

Image
Kimberley is eveneens kandidate Miss Belgian Beauty

 

Lees ook:

Kimberley De Plucker is 1 van de 20 finalistes voor Miss Belgian Beauty 2009 BEVEREN. De supporters van KSK Beveren keken zondagmiddag met iets meer plezier dan anders naar de aftrap van de...