'Het geheim van de prulhofput'

Image
de cover van de strip 'Het geheim van de prulhofput'
STEENDORP. Ter gelegenheid van 75 jaar Davidsfonds Steendorp wordt op zondag 3 mei het stripverhaal 'Het geheim van de prulhofput' van tekenaar en davidsfondsvoorzitter Tony Peirsman. Het stripverhaal is verzonnen maar bevat heel wat Steendorpse herkenningspunten. Het hoofdpersonage is Frits Flits, een amateurfotograaf die dichtbij de Prulhof woont. Her verhaal kent heel wat verrassende wendingen, humor en dramatiek maar vooral de verdwenen Prulhofput die op onverklaarbare wijze terug verschijnt en de druppelspookjes Tikker en Tokker zorgen voor heel wat spanning.

'Het geheim van de prulhofput' is gedrukt op 500 genummerde exemplaren en kost 6 euro. Wie de strip aan z'n collectie wil toevoegen, kan het bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Davidsfonds Steendorp viert op 3 mei z'n 75ste verjaardag met een viering in de feestzaal van de Sint-Henricusschool, Gelaagstraat 161 Steendorp, waar die dag een tentoonstelling loopt met originele potlood- en pentekeningen uit het stripverhaal, en kunstwerken over Steendorp of van Steendorpse kunstenaars rondt het geheel af. Deze tentoonstelling is open van 14u30tot 20u00. (mb)

 

 

Lees ook:

de cover van 'Het geheim van de prulhofput'STEENDORP. Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van Davidsfonds Steendorp werd het stripverhaal 'Het geheim van de Prulhofput' van Tony Peirsman...