KWB Kruibeke zoekt nieuw logo en hoofdredacteur voor 'KWB Actief'

Image
De huidige cover van het ledenblad van KB Kruibeke. Er wordt gezocht naar een nieuw idee.
KRUIBEKE. KWB Kruibeke heeft een wedstrijd uitgeschreven rond een ontwerp vooreen nieuw voorblad of logo voor het loedenblaf 'KWB Actief'. Dat logo of kenteken zal daarna gebruikt worden op alle publicaties en affiches van de vereniging. Het huidige 'voorblad' is al heel wat jaren in gebruik en bovendien vonden er veranderingen plaats in de beweging. Enkele bestuursleden vonden daarom dat er een wedstrijd mocht uitgeschreven worden voor een vernieuwend idee.

 

In het ontwerp zullen drie belangrijke thema’s aan bod moeten komen: KWB Kruibeke is een gezinsbeweging, een sportieve beweging en KWB biedt vorming en cultuur aan.


De ingezonden ontwerpen zullen worden beoordeeld door een bevoegde jury en voor de winnaar ligt een prachtige beloning klaar. Reeds vanaf september zal het nieuwe logo worden gebruikt voor het ledenblad dat dan meteen het nieuwe werkjaar zal aankondigen.


De ontwerpen konden tot 25 juli worden binnengebracht bij Jan De Jonghe. Alle ingezonden ontwerpen zullen tijdens het voetbaltornooi van 8 tot 10 augustus op de terreinen van de Kerkeputten, worden getoond.

KWB Kruibeke is onder de leden ook op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur van het ledenblad 'KWB Actief'. Na vele jaren trouwe dienst stopt hoofdredacteur André Lardon er mee in januari 2009 maar ook illustrator-drukker Robert Van Mele zet in september reeds een punt achter.


KWB Actief, is een maandelijks uitgegeven tijdschrift waarin zowat het ganse KWB gebeuren een plaats heeft. Ook op vlak van sport, is alle informatie te lezen.(Rolf Duchamps)