Berichten uit de politiezone Sint-Niklaas (18-06-2008)

SINt-NIKLAAS. In de nacht van dinsdag op woensdag 18 juni controleerde de politie rond 3u37 een automobilist die verkeersonveilig gedrag vertoonde op de N70 ter hoogte de Heihoekstraat te Nieuwkerken. De 46-jarige man R.D. uit Beveren bleek teveel gedronken te hebben. Het parket trok zijn rijbewijs in voor 15 dagen.

 

Een 60-jarige man J.N. uit Erpe-Mere werd dinsdag 17 juni  rond 22u28 slapend aangetroffen aan de ingang van de parking Stationsplein. De man bleek behoorlijk dronken, en werd voor de eigen veiligheid ter ontnuchtering opgesloten in de cel.

 

Op de parking van het Waas Shopping Center werd de 56-jarige vrouw V.M. uit Hamme dinsdag 17 juni rond 19 u slachtoffer van handtasdieven. Haar handtas bevond zich in haar winkelkar en werd door onbekenden gestolen wanneer ze haar boodschappen in de koffer van haar auto laadde. De vrouw verloor naast haar handtas met persoonlijke papieren ook 200 euro.

 

De politie trof dinsdag 127 juni rtond 17u31 opnieuw een dronken en slapend persoon aan onder de trappen van de Siniscoop aan de LeopoldII-laan. De 28-jarige man DCT uit Sint-Gillis-Waas mocht even ontnuchteren in de cel.(r.d.)