Berichten uit de politiezone Sint-Niklaas (07-05-2008)

SINT-NIKLAAS. Dinsdag 6 mei werd een minderjarige bromfietser rond 16u02 op de rotonde aan de Parklaan aangereden door een 92-jarige automobilist L.K.uit Sint-Niklaas. De bromfietser viel en werd licht gewond.

 

Een automobilist in de Hoge Bokstraat te Belsele verliet woensdagmorgen 7 mei om 6u30 om onbekende reden zijn rijvak en kwam frontaal in aanrijding met een tegenligger. Beide chauffeurs, een 43-jarige man A.C. en een 24-jarige man L.R.T. uit Sint-Niklaas, werden licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De auto's werden getakeld en de brandweer had wel even tijd nodig om de rijbaan op te ruimen. Hiervoor werd een deel van de straat voor korte tijd afgesloten.

 

Woensdag 7 mei vond rond 8u45 uur een aanrijding plaats tussen een automobilist en een bromfietser op het kruispunt Parklaan-Peter Benoitstraat. Een 21-jarige automobiliste S.D. uit Zele, wilde de Peter Benoitstraat inrijden, en kwam daarbij in aanrijding met de 20-jarige bromfietster L.L. uit Sint-Niklaas die op het fietspad van de Parklaan reed. L.L werd licht gewond.(R.D.)