Juwelen voor zilveren verjaardag 'De Reiger'

Image
de reigersleutelhanger
TEMSE. De Temsese serviceflatbewoner Frans Van Hoeywegen heeft ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van rustoord 'De Reiger' een uniek 'Reigerjuweel' en 'Reigersleutelhanger' ontworpen. 

 

Walter Van Hoeywegen is hierbij niet aan zijn proefstuk toe. Ook voor de jubileumviering van de academie voor woord en dans van Sint-Niklaas heeft hij vorig jaar een uniek hangertje ontworpen.

Image
het reigerjuweel
"OCMW-Temse is fier dat een bewoner van zijn eigen serviceflats voor de jubileumviering van het OCMW-rustoord De Reiger dit uniek ontwerp heeft gemaakt. Hieruit blijkt eens te meer dat de Temsese serviceflatbewoners nog heel wat in hun mars hebben.", zegt een OCMW-voorzitter Ingrid Meeus.
 
De jubileumjuwelen worden éénmalig verkocht. De prijs van het reigerhangertje is vastgelegd op 25 euro, de sleutelhanger kost 20 euro. Een combipakket kost 40 euro. Beide juwelen zijn te bezichtigen in de inkomhal van Rustoord De Reiger. Bestellingen kunnen gebeuren door in te schrijven en gepast geld af te geven aan de receptie van het rustoord De Reiger bij Ingrid Byl of door een overschrijving op rekeningnummer 091-0009468-88 met vermelding van naam en adres en Reigerjuweeltje. "De opbrengst van de verkoop komt integraal ten goede aan onze rustoordbewoners.", verzekert Meeus. (mb)

 

Image
Frans Van Hoeywegen, omringt door OCMW-voorzitter Ingrid Meeus, rustoorddirecteur Sven Cockx en het voltallige feestcomite 25-jaar De Reiger

 

 

Lees ook:

OCMW-voorzitter Ingrid Meeus voor rustoord De Reiger.TEMSE. Rustoord ‘De Reiger’ viert in mei z’n zilveren jubileum met een feestdag, een Vlaamse Kermis en een foto- en...