OCMW Temse zet medewerkers in de bloemen

TEMSE. Het OCMW van Temse zette gisteren, 22 april, enkele verdienstelijke personeelsleden in de bloemetjes. Als dank en appreciatie voor hun jarenlange inzet voor het OCMW van Temse kregen de in totaal negen gevierden uit handen van OCMW-voorzitter Ingrid Meeus en OCMW-secretaris Herman Fonck een medaille, bloemen en een geschenkenbon aangeboden.

 

Karin Gils (verpleegkundige ziekenhuis) werd gevierd om 25 jaar dienst. Fernande Goedgezelschap en Agnes Maes(laborante ziekenhuis) kregen elk voor 35 jaar dienst het Burgerlijk Kruis 1ste klasse. Nadia De Gendt (adm. assistente ziekenhuis) kreegn een gouden medaille in de orde Leopold II. Catherine De Kimpe (verpleegkundige ziekenhuis), Odette Van der Doodt (verpleegkundige ziekenhuis), Aldegonde Van Britsom (verzorgende WCT 't Blauwhof) en Nine Van Den Bosch (adm. medewerkster OCMW) kregen elk een gouden medaille in de Kroonorde. Guido Peersman (diensthoofd personeelsdienst OCMW) ontvingen een Gouden Palm in de kroonorde (mb)

 

Image
de gevierde medewerkers, OCMW-secretaris Herman Fonck, OCMW-voorzitter Ingrid Meeus, OCMW raadsleden, Maria Van Eyck, Steven Verbeke, Ludo Vingerhoedts, Eddie Vandervieren en Jo Nijs