Hulp bij invullen belastingsbrief in Sint-Gillis-Waas

ImageSINT-GILLIS-WAAS. Binnenkort valt de gevreesde bruine belastingsenveloppe in de bus.  Voor wie niet wijs geraakt uit de ingewikkelde formulieren hoeft geen schrik te hebben. In de gemeente Sint-Gillis-Waas worden verschillende zitdagen georganiseerd waarop mensen hulp kunnen vragen bij het invullen van hun belastingsformulier.

 

In Meerdonk is er een zitdag op donderdag 12 juni in de refter van de Gemeentelijke Lagere School GOM in de Magrietstraat. Van 9u tot 12 uur kan je er terecht met je belastingsbrief. Op dinsdag 10 juni is er van 9 tot 12 uur een zitdag in het oud gemeentehuis in de Dries. In De Klinge palm de zitdag van de belastingsdienst op woensdag 18 juni van 9 tot 12 uur lokaal Goukensberg in de Kieldrechstraat in.  In de centrumgemeente Sint-Gillis-Waas zijn er twee zitdagen: op maandag 2 en dinsdag 17 juni, telkens van 9u30 tot 12 uur en van 13u30 tot 15u30 in de raadzaal van het gemeentehuis (ingang via Lage Kerkwegel). (mb)

 

Lees ook:

STEKENE. Ook de inwoners van Stekene zullen binnenkort hun belastingsbrief in de bus krijgen. Wie dat wenst, kan zich bij het invullen van de aangifte laten bijstaan door door ambtenaren van de...