Chiro Inzet Bazel bestaat 65 jaar

Image
groepsfoto van Chiro Inzet (Foto:Chiro Inzet)
BAZEL. Chiro Inzet uit Bazel bestaat 65 jaar. Dat laat de jeugdvereniging niet onopgemerkt voorbij gaan. Gedurende het komende werkjaar zijn er verschillende festiviteiten gepland. Het feestjaar wordt nu zaterdag, 16 februari, om 19 uur geopend een openingsviering in de Sint-Petruskerk te Bazel met aansluitend een receptie. Tijdens de receptie wordt ook de gloednieuwe Chiro-trui voorgesteld en kan er kennisgemaakt worden met de rijke geschiedenis van de chiro.

Zondag 17 februari schotelen de chirojongens vanaf 10 uur  het beste voor tijdens de chiro-brunch in de sporthal van het Sint-Jorisinstituut. Het tweede weekend van april wordt een echt feestweekend met o.a. een comedynight, fuif en fietsrally.

 

Chiro Inzet Bazel telt momenteel ongeveer 130 leden, en geven elke zondagnamiddag om 14 uur op de zandkoer in Bazel werking voor jongens vanaf het eerste leerjaar. Geïnteresseerden kunnen altijd een virtueel bezoek brengen aan de website chiroinzet.be. (MB)

 

Lees ook:

BAZEL. Zaterdag 24 april wordt de traditie verder gezet die zegt dat Chiro Inzet een baseballtornooi organiseert. Het is immers al voor de 7de maal dat dit doorgaat. Er wordt gespeeld op de...

Kort na de zomer is gestart met de bouw van de nieuwe jeugdlokalen in Bazel.BAZEL. Ruim negen jaar na het prille begin van het dossier is gisteren, zondag 18 oktober, de eerste steen gelegd van de...

BAZEL. De bouwplannen van Chiro Inzet uit Bazel krijgen concrete vormen. Daarmee lijkt een einde te komen aan 7 jaar onzekerheid.