Berichten uit de politiezone Kruibeke - Temse (22-01-2008)

Dinsdagmorgen werd er in de Rupelmondestraat te Bazel een fietscontrole gehouden. Er werden een 50 tal fietsen gecontroleerd. Dertien scholieren reden zonder verlichting en moeten nu een verkeersles te volgen.  Vijf personen boven de 18 jaar kregen een boete van 50 euro en 2 bromfietsen werden in beslaggenomen omdat ze te snel reden. De ene haalde in klasse B een snelheid van 87 km/u en de andere in klasse A 67 km/u.

 

In de nacht van maandag op dinsdag werd in de Welvaartlaan te Temse een Mercedes personenwagen gestolen. De eigenaar S.B., een 45 jarige man uit Temse had zijn voertuig gisterenavond daar geparkeerd en stelde dinsdagmorgen de diefstal vast.

 

In het restaurant op het Waesmeer werd ingebroken. De achterdeur werd geforceerd en opengebroken en de geldlade van een speelkas werd gestolen. Door camerabeelden werd de dader herkend en nadien opgepakt. De 26 jarige man uit Temse, R.L. werd voorgeleid voor de Procureur des Konings met het oog op snelrecht. Hij werd niet aangehouden.

 

Er werd ingebroken in een voertuig dat geparkeerd stond op de oprit van een woning in de Doornstraat te Temse. Het GPS - toestel en ander materiaal o.a. een  gitaar en labomateriaal werd gestolen.(R.D.)