Beveren staat achter Eline De Munck

ImageBEVEREN. Het schepencollege van Beveren heeft het licht op groen gezet om woensdagavond in Togenblik een evenement toe te laten dat promotie moet brengen voor de Beverse kandidate Eline De Munck in 'Steracteur Sterartiest' op Eén. Eline zit namelijk vrijdagavond in de finale met Guillaume Devos en Free Souffriau. In Togenblik zal alles in het werk worden gesteld om iedereen aan te zetten op Eline te stemmen. En een saaie boel zal dat in het Jeugdcentrum niet worden want de ganse avond zullen er groepen optreden en ook Eline zal voor het eerst in 'haar' jeugdcentrum optreden. De gemeente stelde de zaal van Togenblik gratis ter beschikking. 


Dinsdag 22 januari wordt Eline 20 jaar en ze kan als verjaardagscadeau misschien een vracht sms’jes gebruiken: SMS Eline naar 3470 of bel eens naar 0905 563 09.  Iedereen die 10 sms'jes stuurt, mag gratis binnen. Aan de ingang moeten die gewoon getoond worden en klaar is kees. De zangeres wil geld bijeenbrengen voor haar inzet voor het goede doel Habbekrats.


Voor de jonge actrice Eline De Munck ziet het er nu al goed uit want ze heeft een platencontract in handen bij Entertainment Group. (Rolf Duchamps)