Berichten uit de politiezone Kruibeke-Temse (14-01-2008)

Op zondag 13 januari 2008 werden er snelheid - en alcoholacties gehouden in de zone Kruibeke Temse
Er werd gecontroleerd op alcohol op de Nieuwe Baan te Bazel, op de Krijgsbaan, en Kasteelstraat te Temse en Steenweg Hulst Lessen. In totaal werden er 65 bestuurders gecontroleerd op alcohol. Vijf bestuurders legden een positieve ademtest af en dienden hun rijbewijs voor enkele uren af te geven. Er werden nog 2 pv’s opgemaakt voor het rijden zonder geldige keuring. Zes bestuurders kregen een boete omdat ze de gordel niet droegen, één bestuurster was aan het telefoneren, twee bestuurders konden geen geldig rijbewijs voorleggen. Er werden ook 4 waarschuwingen uitgeschreven.

 

Sneldheidscontroles: 
Nieuwe Baan Bazel, 216 gecontroleerde waarvan 8 geflitst.
Doornstraat Temse, 185 gecontroleerde en 41 geflitst
N 16 Temse, 440 gecontroleerde en 8 geflitst

 

In de nacht van zondag op maandag omstreeks 0u15 was er een aanrijding op het kruispunt Hoogkamerstraat met de Ed. Tinelplaats tussen twee voertuigen. Eén van de bestuurders, de 45 jarige G.P., een man uit Temse  bleek teveel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs werd door het parket onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De andere bestuurder, een 24 jarige man A.C. uit Temse  werd lichtgewond.

 

Er werd ingebroken in een woning in de A. De Batslaan te Temse. De deur werd geforceerd en er werd een tv en een laptop gestolen. (R.D.)