Berichten uit de politiezone Stekene - Sint-Gillis-Waas (14-01-2008)

SINT-GILLIS-WAAS. Op vrijdag 11 januari werd kort voor het middaguur een mazoutspoor opgemerkt in de Sint-Niklaasstraat. De brandweer kwam ter plaats en reinigde de baan.

 

Rond 17u20 kwam op de laterale weg een fietser ten val toen een auto plots een manoeuvre uitvoerde. De fietser werd gewond.


In de nacht van vrijdag op zaterdag reed in de Baarstraat een bestuurder tegen een omheining. De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf.


Op zaterdag 12 januari verloor rond 17u50 in de Baarstraat een bestuurster de controle over haar stuur en kwam tot stilstand in een voortuin. De bestuurster werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Later op de avond, rond 18u08, vond in de hogewatergangweg een ongeval tussen twee voertuigen plaats. Eén van de voertuigen kwam tot stilstand tegen een elektriciteitspaal. Eén persoon werd lichtgewond.


Op zondag 13 januari 2008 hebben onbekenden ingebroken in een café in de Buitenstraat. Ze gingen aan de haal met een som geld.


Op zondag 13 januari botsten rond 15 uur twee voertuigen in de Bergstraat. Er was enkel blikschade.

 

STEKENE. Op vrijdag 11 januari hebben onbekenden ingebroken in een café in de Heikant. Ze gingen aan de haal met een som geld. De lokale politie onderzoekt de zaak.


In de Zavelstraat te Stekene verloor een bestuurster de controle over haar stuur en kwam tegen een verlichtingspaal terecht. Er was enkel blikschade.


In de Sint-Jansteenstraat heeft de brandweer rond 16u24 een mazoutspoor opgeruimd.


Op zaterdag 12 januari vond in de Dorpsstraat te Stekene rond 15u39 een ongeval tussen een voetganger en een auto plaats. De voetganger werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.


Zaterdagavond trof de lokale politie in Nieuwdorp een voertuig aan dat niet geldig gekeurd was. Tevens was het voertuig niet verzekerd. Het werd het in beslag genomen.


Op zondag 13 januari reed rond 14u28 een een bestuurder tegen een geparkeerd voertuig en pleegde vluchtmisdrijf.