Bouwmaatschappij start uniek project in Tielrode

Image
Voorzitter Koen De Clercq verwacht heel wat van het nieuwe project in Tielrode.
TIERLRODE .De Bouwmaatschappij van Temse heeft een prachtig plan klaar liggen voor een bouwproject aan de Kaaistraat in Tielrode. In het voorjaar van 2008 zal daar werk gemaakt worden van de renovatie van 2 krotwoningen.  Deze twee kleine woningen zullen zeer grondig aangepakt worden, zodat ze op de markt van de sociale verhuursector kunnen ingezet worden.

Voorzitter Koen De Clercq  is verheugd dit project te kunnen uitvoeren in samenwerking met de groep Intro.  “Hierdoor kunnen we laaggeschoolden of mensen die op zoek zijn naar een heroriëntering op de arbeidsmarkt, via trajectbegeleiding, klaarstomen voor de arbeidsmarkt.  De ingezette mensen worden begeleid door een coach-deskundige, zodat alle renovaties volgens de regels van de kunst verlopen.”

Dit soort van samenwerking kan alleen maar op gejuich onthaald worden en is een sociale bouwmaatschappij meer dan waardig.De samenwerking tussen groep Intro en de bouwmaatschappij van Temse is niet geheel nieuw, want sinds enkele jaren staat onder dezelfde doelstelling, de groep Intro garant voor de schoonmaak van burelen, traphallen van appartementen en dergelijke. (R.D.)