Temse nam afscheid van ACV-boegbeeld Theo Ydens

Image
Zittend v.l.n.r. Mariette Heirbaut, Diane Van Cauter, burgemeester Luc De Ryck, Theo Ydens, schepen Freddy Verbeke en gemeentesecretaris Luc Verhulst; staande: Luc Servotte, Jef Vermeiren, Guido Peersman, Theo Van der Biest, Lena Belhomme en Lutgart Desomer
TEMSE. Op donderdag 22 november vond het basis- en hoog syndicaal overleg plaats tussen het gemeentebestuur, het OCMW en de syndicale afvaardigingen. Deze vergadering kreeg deze keer een extra dimensie omdat werd afscheid genomen van één van de vaste waarden van de jongste decennia: Theo Ydens uit Zele. Hij was gewestelijk secretaris ACV Openbare Diensten. De 59-jarige vakbondsman stopt officieel in december en was in Temse aan zijn laatste vergadering toe. Schepen van Personeel Freddy Verbeke en gemeentesecretaris Luc Verhulst verwoordden de waardering van het gemeentebestuur en reikten typisch Temsese attenties uit.


De afscheidnemende vakbondsman sprak een hartelijk dankwoord uit, waarbij hij de steeds constructieve samenwerking duidelijk in de verf zette.