Berichten van de lokale politie Beveren (23-11-2007)

BEVEREN. De lokale politie van Beveren hield gisteren snelheidscontroles. In de Fabriekstraat passeerden tussen 13u33 en 14u30 32 voertuigen de flitspost. Twee bestuurders duwden de gaspedaal te diep in. 's Avonds controleerde tussen 19u37 en 20u37 in de Glazenleeuwstraat. De controlepost stond opgesteld ter hoogte van huisnummer 159 en controleerde 53 voertuigen. Ook hier werden 2 voertuigen geflitst.

 

Donderdagmorgen werden verschillende inbraken vastgesteld in Beveren. O.a. in de Lesseliersdreef, Albert Panisstraat en Middenheide werd ingebroken. De daders gingen aan de haal met een digitaal fototoestel, portefeuilles, handtassen en een GPS-toestel.

 

Donderdagavond werd omstreeks 23u ingebroken in de gebouwen van een firma in het Doornpark in Beveren. Onbekenden verschaften zich toegang tot het terrein door een gat in de omheining en plaatsten een ladder tegen de gevel om zo een raam te kunnen forceren. Waarschijnlijk hebben ze de vlucht genomen toen het alarmsysteem in werking trad. Er is nog niet geweten of er iets werd ontvreemd.