Berichten van de lokale politie Beveren (22-10-2007)

BEVEREN. Vrijdagnamiddag gebeurde rond 16u45 een verkeersongeval op het kruispunt van de Heiveldstraat met de Kromstraat in Beveren. Fietsster Sanne V.M. uit Melsele kwam er in aanrijding met de personenauto bestuurd door Gonda C. uit Zwijndrecht. Sanne V.M. werd hierbij licht gewond.

 

Tussen vrijdagmiddag 19 en zaterdagmiddag 20 oktober werd ingebroken in een woning in de Zandstraat te Haasdonk. Een onbekende verschafte zich toegang via een raam en ging aan de haal met een kleine hoeveelheid
juwelen.

 

Tijdens de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 oktober hebben onbekenden zich via een poort toegang verschaft tot een bedrijventerrein in de Nieuwlandstraat te Melsele. De buit is nog niet gekend.

 

Zondag 21 oktober gebeurde omstreeks 18.05 uur een verkeersongeval op de Melseledijk te Melsele. Drie personenauto's bestuurd door Dirk S. uit Destelbergen, Johan T. uit Kallo en Tonia H. uit Wichelen kwamen er met elkaar in aanrijding. Twee zwaar en twee licht gewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis.