Een picknick met de hele school: de 3e ster is binnen!

TEMSE. Een prachtig zicht was het: m??r dan 400 kinderen in een lange optocht door de Akkerstraat op stap naar de speGT-terreinen aan sporthal Temsica. Zomerse kleuren, fluorescerende petjes, bolderkarren met picknickmanden erin, knapzakstokken met bolletjesdoek: allen op weg om onze 3e ster in dit Fit & Gezond-jaar te verdienen.
Aan de chirolokalen nestelden we ons bij de opgestelde klaspaaltjes op onze picknickdekentjes. De brooddozen hadden we 's morgens reeds gevuld aan het gezonde buffet met vers brood, tomaatjes, sla, geraspte worteltjes, botertjes, schelletjes kaas en kippewit, ... Flessen fruitsap en water werden met de kar rondgevoerd en aan de melkbar konden we frisse melk halen. Na  ons themalied genoten we van onze heerlijke maaltijd in een echt picknicksfeertje.
In aanwezigheid van de Belleman werd dan door schepen Hugo Maes officieel de  3e ster voor ons jaarthema "Fit & Gezond" aan ons picknickteam uitgereikt. M??r dan verdiend: een dikke proficiat aan alle medewerkers, sponsors en kinderen! (fvdv)