K.F.C. Vrasene zoekt sportief volk

VRASENE. KFC Vrasene gaat aan het einde van het schooljaar op zoek naar nieuwe leden. De voetbalploeg zoekt jonge voetballertjes voor haar ploegen debutantjes/duiveltjes/ préminiemen. Ook trainers kunnen nog een plaats vinden bij KFC Vrasene.

 

Jonge voetballers, geboren tussen 1998 en 2003, zijn welkom in een enthousiaste voetbalploeg met een schitterende accommodatie en enthousiaste trainers. Debutantjes zijn beginnende voetballertjes, geboren in 2002 en 2003 maar die ten volle 5 jaar oud zijn. Duiveltjes zijn van geboortejaar 2000 en 2001 en de préminiemen zijn geboren in 1998 en 1999. KFC Vrasene is aktief op zoek naar spelers, geboren in 1998. In deze categorie spelen de Vrasenenaren  zowel op gewestelijk als op provinciaal niveau.

 

Het programma dat de jonge voetballers krijgen omvat basistechnieken, speelse oefenvormen, spelvormen en wedstrijdvormen. Er wordt gewerkt in een groepje van maximaal 8 spelertjes per trainer. De trainingen hebben plaats op woensdag en/of  vrijdag. Op woensdag 28 mei om 19.00 uur organiseert KFC Vrasene in hun kantine een info-avond.

 

KFC Vrasene is ook aktief op zoek naar een aantal jeugdtrainers voor haar duiveltjes- en préminiemenploegen. De ideale trainers zijn enthousiaste, gedreven mensen, liefst met enige ervaring met het begeleiden van een groep kinderen én met nodige kennis en ervaring op voetbalgebied. Houders van een trainersdiploma hebben uiteraard een pluspunt maar dit is absoluut geen must.

 

Geïnteresseerde trainers nemen contact op met Dirk Heyrman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0478/599.013) of met Koen Vanwynsberghe ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0478/210.602).

 

Toekomstige voetballers of hun ouders kunnen informatie inwinnen bij Dirk Heyrman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0478/599013), Koen Vanwynsberghe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0478/210602), Marc Hofman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0496/078613) of Tom Brijssinck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0476/287389).
Wie een mail stuurt, vermeld zeker naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. (mb)

 

 

Lees ook:

VRASENE. In februari hadden maar liefst 102 Oost-Vlaamse pré-miniemen ploegen zich ingeschreven voor de prestigieuse jeugdcup. Het pré-miniemen KFC-Vrasene ploegje was erin geslaagd om...

VRASENE/MELSELE. De Melseelse voetbalploeg Svelta Melsele was zaterdagavond te gast op Braderick voor de burenstrijd tegen Vrasene, een rechtstreekse concurrent. In de heenwedstrijd won Svelta...

MELSELE. Svelta Melsele ontving zaterdagavond KFC Vrasene voor een Bevers onderonsje in de eerste  Provinciale. De toon werd vrijdagavond al gezet bij de beloftenwedstrijd die eindigde op 1-1....

VRASENE. Voetbalclubs als KFC Vrasene moeten elk jaar een label bij de voetbalbond aanvragen. De club uit Vrasene, die zichzelf als kweekvijver van talent ziet, legt de lat met een aanvraag van een...