Nieuws van de lokale politie Beveren en Sint-Gillis/Stekene

 Nieuws uit Melsele, Sint-Gillis en Stekene MELSELE. Tussen zondagmiddag en maandagmorgen 8 augustus hebben onbekenden gepoogd in te breken in een handelspand op de Grote Baan. Noch via de buitendeuren noch via een raam konden ze de zaak betreden. Er werd niets gestolen.
SINT-GILLIS-WAAS. Bij firma Van Der Gucht in de Kluizenhof zijn onbekenden aan de haal gegaan met een grote hoeveelheid oud metaal. De lokale politie onderzoekt de zaak verder.
STEKENE. In de Trompstraat hebben onbekenden een voertuig gestolen. Ook hier is de politie een onderzoek gestart.
SINT-GILLIS/ STEKENE. Afgelopen week controleerde de lokale politie 587 voertuigen op snelheid. 106 voertuigen reden meer dan de toegelaten snelheid en kregen hiervoor een proces-verbaal. De lokale politie voerde ook snelheidscontroles met onderschepping uit. Hierbij werden twee onmiddellijke inningen uitgeschreven en ??n rijbewijs werd ingetrokken
3 bestuurders reden onder invloed van alcohol en 4 konden een boete betalen omdat ze hun veiligheidsgordel niet droegen.  
Voor het parkeren op een fietspad werden 2 onmiddellijke inningen uitgeschreven. Omdat hun voertuigen niet gekeurd waren kregen 4 bestuurders een proces-verbaal en 1 voertuig was niet verzekerd en het werd in beslag genomen.
Verder schreef de lokale politie vorige week ook 1 proces-verbaal voor het niet naleven van de verkeersborden, 2 onmiddellijke inningen voor het negeren van een verkeerslicht en voor 1 chauffeur was er een inning omdat hij zijn gsm gebruikte terwijl hij achter het stuur zat.(F)