Temse pakt uit met uitgebreid programma tijdens de Digitale Week

TEMSE. Van zaterdag 2 tot en met zondag 10 november vindt in Vlaanderen en Brussel de Digitale Week plaats. Verschillende evenementen maken je wegwijs in de digitale wereld van vandaag. Ook de gemeente Temse doet hieraan mee met reeks digipunten en workshops om te zorgen dat iedereen digitaal mee is. 

Om haar inwoners mee te nemen op de digitalisering organiseert de gemeente Temse sinds 2023 digipunten en groepslessen. Tijdens de Digitale Week kom je tijdens infosessies onder meer te weten over de laatste updates van iOS en Android besturingssystemen (die je smartphone aansturen), hoe apps als Itsme werken. En zelfs Artificiële Intelligentie en het maken van een eigen animatiefilm komen aan bod. 

vrijwilligers gezocht

Temse zoekt nog digitaal vaardige Temsenaars die zich willen inzetten als vrijwillige digihelper. Daarvoor staan er een paar infosessies op de planning. 

Het volledige programma is te vinden op temse.be/digitale-week. Iedereen kan gratis deelnemen. Schrijf vooraf in via 03 710 13 44, online via de website temse.be of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb, foto: illustratiefoto © Unlimphotos)

 

Lees ook:

REGIO.  De tien Wase gemeenten gaan hun inwoners ondersteunen bij vragen over hun computer en smartphone met digipunten. 

STEKENE. De bibliotheek van Stekene start haar Digitale Week op zondag 20 oktober met een gratis verwendag. Wie de bib bezoekt krijg een hapje en een drankje. Voor de geïnteresseerden is er een...