Wase webshops in de bres voor het goede doel

REGIO. De Wase webshops Ta-Ste.be en Beerbuddy.be pakken samen kinderarmoede aan. Dat doen ze door de opbrengsten van twee exclusieve geschenkmanden te schenken aan het Witte Raven Project, een actieplan dat zich inzet tegen kinderarmoede in de regio.

Ta-Ste.be is een online delicatessenwinkel voor levensgenieters en Beerbuddy.be is gespecialiseerd in craftbier. Beiden hebben onder impuls van Open Coffee Waasland twee geschenkmanden samengesteld. Zo’n 90% van de opbrengsten van deze manden gaat rechtstreeks naar het Witte Raven Project. De manden zijn tot en met januari verkrijgbaar via Ta-Ste.be, Beerbuddy.be en in de deelnemende winkels van Open Coffee Waasland. 

Het Witte Raven Project is een actieplan dat zich richt op het bestrijden van kinderarmoede in het Waasland. Met gerichte acties en ondersteuning biedt het project kinderen in armoede de kans op een betere toekomst. Het project werkt samen met lokale scholen, gemeenschappen en organisaties om ervoor te zorgen dat kinderen de hulp en middelen krijgen die ze nodig hebben.  (mb, foto: © Beerbuddy)

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Door corona annuleerde de gemeente Beveren de traditionele nieuwsjaarsreceptie voor het gemeentepersoneel. Als alternatief verraste het gemeentebestuur z’n personeel met een geschenkmand...