Studio Bebe heeft nu ook fysieke winkel

SINT-NIKLAAS. Studio Bebe, de webshop die vorig jaar werd opgestart door Julie Weyers en Lindsay Stevelinck, heeft nu ook een fysieke winkel. Ze hebben onderdak gevonden als shop in shop bij De Ruyte kids in Belsele. De Ruyte staat al een kwart eeuw bekend voor kinderschoenen. 

Het idee voor een shop in shop ontstond nadat beide bedrijven samen in februari een modeshow organiseerden. "We wilden sowieso graag in Belsele zitten omdat het een gezellig dorp is. Toen Leen De Ruyte na de modeshow met het voorstel van een shop in shop kwam waren we meteen enthousiast. We hebben geen minuut getwijfeld. Dit was onze kans.’ Zegt Lindsay Stevelinck. "Ik vind het belangrijk om jonge ondernemers te steunen en aan te sporen om te groeien. Hun enthousiasme en mooie collecties spraken mij meteen aan om samen te werken. En op deze manier kunnen we nu een complete look van kop tot teen aanbieden voor kinderen.", zegt Leen De Ruyte. Julie en Lindsay verhuisden hun borduurmachine mee naar Belsele en bieden ook een gepersonaliseerde tetracollectie aan. 

De Ruyte kids x Studio Bebe is gelegen aan Belseledorp 45 in Belsele en is open van maandag tot zaterdag van 10 uur tot 18 uur. (mb, foto: De Ruyte Kids x Studio Bebe)