Weekend vol kerstmarkten

 

SINT-NIKLAAS/LOKEREN.  Het wordt een druk weekend. Zowel in Sint-Niklaas en een aantal deelgemeenten als in Lokeren zijn er dit weekend kerstmarkten.  Op de Grote Markt van Sint-Niklaas staan de komende twee weekends tientallen kerstchalets, vuurkorven en kraampjes met geschenkartikelen. De kerstmarkt is vanavond open van 18 tot 22 uur, morgen van 13 tot 22 uur en zondag van 13 tot 19 uur. 

Morgen staat er vanaf 16 uur op de Dries in Sinaai een kerstmarkt opgesteld. Zondag is dat op het plein aan de Sint-Jobkerk in Puivelde. 

Tot slot is er vandaag en morgen een kerstmarkt in het centrum van Lokeren. Centrum van het gebeuren is de shelter die op het marktplein staat. Het Winterterras opent vanavond om 18 uur. Morgen ben je welkom vanaf 15 uur. (mb)

 

 

Lees ook:

Gratis naar de kermis dankzij de donderdagmarkt 

SINT-NIKLAAS. Omdat de Grote Markt is ingepalmd door de winterfoor wijkt de wekelijkse donderdagmarkt uit naar het Hendrik Heymanplein. De markt bezoeken is vandaag en volgende week extra leuk. Er...

Hartverwarmend Lokeren zoekt items om te veilen

LOKEREN. Op vrijdag 16 december worden in het kader van de actie ‘Hartverwarmend Lokeren’ spullen geveild ten voordele van Lokerse organisaties zich inzetten voor kwetsbare doelgroepen in Lokeren....