Beverse geschenkbon neemt keuzestress weg

BEVEREN. Met de eindejaarsperiode in zicht zet Beveren haar geschenkbon opnieuw in de kijker. De ‘BV Cadeaubon’ is op 1 december precies een jaar jong. De Beverse geschenkbon is te gebruiken bij een 200-tal handelaars in alle Beverse deelgemeenten. 

Volgens schepen voor lokale economie Filip Kegels is de geschenkbon het ideale eindejaarsgeschenk want het neem keuzestress weg en het helpt lokale handelaars die in deze crisistijden alle ondersteuning kunnen gebruiken.  De cadeaubon is digitaal verkrijgbaar op de website beveren.be/cadeaubon en fysiek via de snelbalie gemeentehuis Beveren, de permanenties in de deelgemeenten en de verkoopautomaten op de Grote Markt en in de Warande. 

Handelaars die willen deelnemen aan de Beverse cadeaubon kunnen hiervoor de dienst Economie contacteren op het telefoonnummer 03 750 16 70 of sturen een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)

 

Lees ook:

Digitale geschenkbon is schot in de roos

KRUIBEKE.  De papieren Kruibeekse Geschenkbon kreeg in november vorig jaar een digitale opvolger. Sindsdien is er al voor bijna 10.000 euro aan bonnen verkocht. De gemeente Kruibeke is enorm...

Eindejaarsactie Winkeldorp Beveren

BEVEREN. Winkeldorp Beveren organiseert nog tot en met 31 december haar eindejaarsactie. Wie bij de deelnemende handelaars koopt, kan zegels sparen. Wie een volle spaarkaart indient, maakt kans op...