Tiende editie van Boekenmarkt Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS.  Sinds woensdag zijn de deuren van ‘t Bauhuis in Sint-Niklaas geopend voor boekenliefhebbers. De Boekenmarkt van boekhandel ‘t Oneindige Verhaal en uitgeverij Lannoo is aan de tiende editie toe. Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels met kortingen tot 70% op de normale verkoopprijs. Daarnaast is er ook een aanbod van geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal. 

"Boeken zijn populairder dan ooit, als kleine verwennerij voor jezelf of als perfect (eindejaars)cadeau voor een geliefde.", zegt Laurence Deschout, marketing manager bij Lannoo. "De interesse voor het boek is nog steeds erg groot bij het publiek. Dat zien we ook bij andere initiatieven als ‘Boektopia’ en ‘November Boekenmaand in Antwerpen’". 

De boekenmarkt in ‘t Bauhuis is nog tot en met zondag 13 november open van 10 tot 18 uur. Wie een gratis boek wil scoren, kan via de website lannoo.be/boekenmarkt-bon-downloaden een bon downloaden. (mb)

 

Lees ook:

Dit weekend gaan we op bezoek bij de stroppen, Jacob van Artevelde, de neuzekes, het Gravensteen en de Buffalo’s. Voor de hardleerse lezers: Gent dus! Hoofdstad van Oost-Vlaanderen, want dat horen...

SINT-NIKLAAS. Vandaag is het al een klein beetje Halloween in de Stationstraat in Sint-Niklaas. Dat komt omdat in boekhandel ’t Oneindige Verhaal vanmiddag tussen 13 en 17 uur het boek ‘Donkere...