Gratis rijopleiding om Sint-Niklase centrumparkings in en uit te rijden

SINT-NIKLAAS. Omdat het niet voor iedereen evident is om de Sint-Niklase centrumparkings in en uit te rijden, organiseert de stad Sint-Niklaas in samenwerking met een erkende rijschool een reeks gratis oefensessies met begeleiding van een rij-instructeur.  

De sessies vinden in september plaats in de parking onder de Grote Markt en op de dakparking Stationsstraat aan het Stationsplein. Op dinsdag 20 september 2022 vindt de rijopleiding plaats in de parking Grote Markt. Een dag later, op woensdag 21 september 2022, gebeurt dat in de dakparking Stationsstraat aan het Stationsplein. De opleidingsdagen vinden telkens plaats van 9 tot 13 uur. 

Inschrijven voor een gratis oefensessie voor één of beide opleidingsdagen kan via de website van de stad of telefonisch via 03 778 32 50 (tijdens de kantooruren). Deelnemers worden beloond met 10 gratis parkeertickets. (mb)

 

Lees ook:

Word jij een echte jeneverkenner?

REGIO. Wie een neus heeft voor jenever en z’n kennis wil uitbreiden, kan deelnemen aan de 17de opleiding tot jeneverkenner. De cursus wordt georganiseerd door de leden-stokerijen van O’de Flander en...

Taaldruppels voor anderstalige kleuters

BEVEREN. Gastvrij Beveren is gestart met taaldruppels. Dat zijn taallessen Nederlands voor anderstalige kleuters die in september de naar derde kleuterklas gaan of de overstap naar de lagere school...