Informatievergadering over PFAS

ZWIJNDRECHT. De gemeente Zwijndrecht organiseert woensdag een bewonersvergadering voor de inwoners van Zwijndrecht en Beveren. Onderwerp van de vergadering is de overeenkomst tussen de Vlaamse overheid en het bedrijf 3M rond de sanering en de volgende stappen rond compensatie en heropstart.  

De bewonersvergadering vindt start om 20 uur in de vergaderzaal van sporthal Den Draver aan de Fortlaan 10 in Zwijndrecht. Wie de vergadering wil bijwonen, kan zich tot en met maandag inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Omwille van covid wordt gevraagd om slechts met maximum één persoon per gezin aanwezig te zijn. (mb)

 

Lees ook:

Akkoord over Saneringsverbond voor Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT. De Vlaamse overheid, Bond Beter Leefmilieu, Zwijndrecht Gezond, Natuurpunt Waasland, de gemeente Zwijndrecht en Lantis hebben vrijdag een Saneringsverbond ondertekend. Bedoeling is om...

Uitstel voor eerste fase saneringsplan 3M

ZWIJNDRECHT. Chemiebedrijf 3M uit Zwijndrecht heeft het saneringsplan voor de zone tussen de E34 en de Polderstraat terug moeten intrekken na kritiek van OVAM.  

Online infomoment over PFOS in groenten en fruit

ZWIJNDRECHT. De gemeente Zwijndrecht organiseert op donderdag 31 maart om 20 uur een online infomoment met deskundigen van de Universiteit van Antwerpen over PFOS. Hoofdonderwerpen zijn de...