Sint-Gillis reikte prijzen uit voor 'Met Belgerinkel naar de Winkel'

SINT-GILLIS-WAAS. Unizo Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Meerdonk en De Klinge organiseerde in samenwerking met het gemeentebestuur van 7 mei tot en met 5 juni 2005 de campagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel'. De bedoeling van de mobiliteitscampagne van Bond Beter Leefmilieu is de mensen aan te zetten om voor korte ritjes naar de lokale winkel de fiets te gebruiken. En dat werd weer een succes en in totaal namen 90 winkeliers deel aan deze actie.

In de raadzaal van het gemeentehuis vond de grote prijsuitreiking plaats van de actie "Met belgerinkel naar de Winkel". Alle deelnemende handelaars werden hierop uitgenodigd. De fietsen werd gewonnen door Sarah Grugeon uit Sint-Gillis-Waas , Nicole Polfliet en Roger De Block, allebei uit De Klinge.


Daarnaast krijgen 10 personen een waardebon van 25 euro:  Verbeke Kim, Holstraat 58, Eggermont ? De Vet, Heidestraat 25, Ryckaert Fabio, Nobelplein 16, Nieuw-Namen, Selis Rita, Lijkveldestraat 51,  Julien Van Stappen, Dagsterrestraat 10, Raus Rosa, Schooldreef 8, Van de Ven Chris, Dagsterrestraat 26, De Cleene Nadine, Doornstraat 2A, Nicole Dullaert, Sint-Niklaasstraat 188  en Van Schoote Maurice, Kronenhoekstraat 53.
Er werden ook drie CM-sporttassen verloot. Die waren voor: Jansen-Van Boven, Buitenstraat 55, Van Laere Rony, Stationstraat 24 en Colman Eddy, Nieuwstraat 115.


Tenslotte werd per deelnemende handelaar een fietsjas verloot. In totaal wonnen dus nog eens 90 personen een prijs. (F)