Circus Barones brengt show ‘Grandioso’

SINT-NIKLAAS. Circus Barones slaat eind februari haar tenten op aan Provinciaal Domein De Ster in Sint-Niklaas. In haar nieuwe show ‘Grandioso’ brengt Circus Barones acts van artiesten van 10 verschillende nationaliteiten. De acts gaan over acrobatie over luchtballet tot clownerie. 

Een van de uitschieters is ongetwijfeld het Portugees-Iranees duo Ciro en Samira Cardinali die met kruisbogen en messen aan de slag gaan. Huisclowns Patat en Patatina krijgen ondersteuning van de Hongaarse clown JUZO. Daarnaast staat er nog dierendressuur op het programma. "Circus Barones is een traditioneel circus en we bieden nog dierendressuur. Onze dieren worden op een zeer humane manier behandeld en verzorgd, zij zijn immers ook onze ‘medewerkers en artiesten’.", klinkt het. "Circus Barones is momenteel het enigste traditionele circus dat erkend en ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap."

Er zijn shows gepland van zaterdag 26 februari 2022 tot en met zondag 6 maart 2022, telkens om 15 uur. Op zondag 27 februari ook om 11 uur, op 2,3 en 4 ook om 18 uur en op zondag 6 maart enkel om 11 uur. De tent staat aan het Provinciaal domein De Ster, met ingang langs parking Vossekotstraat. Tickets kosten tussen 15 en 30 euro en zijn online verkrijgbaar via circusbarones.com

gratis duotickets

Waaskrant mag 10 gratis duo tickets voor de tribune weggeven (waarde van €50 per duoticket). Deze tickets zijn geldig voor de voorstelling van donderdag 3 maart om 18 uur.  De eerste tien lezers die een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van volledige naam en adres. Vermeld ook zeker Waaskrant.be.  Het ticket zal klaarliggen aan de kassa en kan enkel afgehaald worden op vertoon van paspoort en bevestigingsmail. Er kan maar 1 duo ticket per persoon gegeven worden, op hetzelfde woon- en/of emailadres. (mb)

 

Lees ook:

Affiche uitverkocht Crammerock is compleet

STEKENE. Over minder dan drie weken gaat de 31ste editie van Crammerock van start. Afgelopen weekend heeft de organisatie nog 16 namen bekend gemaakt, waaronder Bazart, Flip Kowlier en Equal Idiots. Helaas...