Geen tijdelijke veiligheidsmaatregelen op N451

BEVEREN. De onafhankelijke lijst Beveren 2020 had het Beverse gemeentebestuur gevraagd om veiligheidsmaatregelen te nemen om fietsers op de N451 tussen Vrasene en Verrebroek te beschermen. Door het vele havenverkeer zijn er op het traject verzakkingen die voor verkeersproblemen en dus voor onveilige situaties zorgen, vooral voor fietsers. Het gemeentebestuur gaat niet in op de vraag. 

heraanleg

De heraanleg van de N451 was voorzien voor eind 2021 maar zullen wellicht niet voor de zomer van 2022 starten. De vertraging is het gevolg van de verschillende betrokken partijen bij de financiering. Beveren 2020 vraagt om het havenvrachtverkeer in de toekomst te bannen van de N451. (mb)

 

Lees ook:

Veiliger schoolomgevingen in Meerdonk

SINT-GILLIS-WAAS. Binnen het dossier ‘veilige schoolomgevingen’ heeft de gemeente Sint-Gillis-Waas de schoolomgevingen in deelgemeente Meerdonk aangepakt. 

Sint-Gillis-Waas past mobiliteitsplan aan

SINT-GILLIS-WAAS. De gemeente Sint-Gillis-Waas heeft haar mobiliteitsplan aangepast. Het vorige dateerde van 2004 en was aan een update toe. Heel wat aanpassingen zijn er gekomen na een bevraging...

N446 verandert voor 3 jaar in een werf 

HAMME/WAASMUNSTER. Vandaag start de heraanleg van de N446 in Dendermonde, Hamme, en Waasmunster. Zo’n stuk van 7,5 kilometer gewestweg wordt volledig in een nieuw kleedje gestoken met nieuwe...