Koers op rollen ten voordele van Kruibeke tegen Kanker

BAZEL. Zo’n 24 ploegen van 4 deelnemers geven vanavond het beste van zichzelf op een koers op rollen. Die start om 18.30 uur in de sporthal van het Sint-Jorisinstituur in Bazel. De opbrengst gaat naar Kruibeke tegen Kanker dat fondsen inzamelt voor de 1000 km van Kom op tegen Kanker. 

De avond is eveneens een eerbetoon aan oud-wielrenner Ronny Van De Vijver die eind oktober overleed aan de gevolgen van kanker. Deze voormiddag om 11 uur vindt ook de uitvaartplechtigheid plaats in zaal De Watermeulen in Kruibeke.  "De koers op rollen was het levenswerk van Ronny.", laat Erik Westerlinck weten. (mb)

 

Lees ook:

Kruibeke tegen Kanker

KRUIBEKE.  Een groep enthousiastelingen organiseert onder de noemer ‘Kruibeke tegen Kanker’ het evenement ‘Kruibeke fietst op rollen’ om geld in te zamelen voor de 1000km van Kom op tegen Kanker. 

Plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker

REGIO. Door de coronacrisis zal het jaarlijkse Plantjesweekend ten voordele van Kom op tegen Kanker dit jaar online plaatsvinden. Bij het Plantjesweekend worden azalea’s verkocht door vrijwilligers. Dat zal nu dus...