Weekend van de Klant in Stekene 

STEKENE. Vandaag en morgen doet ook de middenstand van Stekene mee met het Weekend van de Klant. Winkeliers verwennen hun klanten met een cadeautje of een leuke actie. Meer dan ooit ligt de nadruk op lokaal shoppen. 

Voor inwoners van Stekene is het het ideale moment om hun ongebruikte #ikshopinstekene-bon te gebruiken. Kort voor de start van de zomervakantie kreeg elke inwoner van Stekene zo’n met een waarde van 10 euro om te besteden bij de plaatselijke middenstand. Op 1 oktober waren nog zo’n 2100 bonnen niet gebruikt. De bon vervalt op 10 oktober. Op de website ikshopinstekene.be staat een overzicht van de handels- en horecazaken waarbij de bon ingewisseld kan worden.

"De #ikshopinstekene-bon kan gebruikt worden tot en met 10 oktober 2020.", zegt  schepen van Lokale economie Pieter De Witte, "Het zou bijzonder jammer zijn als deze bonnen niet gebruikt worden. Vandaar de oproep om nog eens goed in de schuif of portemonnee te kijken; je doet er alvast jezelf en ook de lokale handelaar een groot plezier mee". (mb)

 

Lees ook:

Eindejaarsactie Winkeldorp Beveren

BEVEREN. Winkeldorp Beveren organiseert nog tot en met 31 december haar eindejaarsactie. Wie bij de deelnemende handelaars koopt, kan zegels sparen. Wie een volle spaarkaart indient, maakt kans op...