Felle wind hield Circus Barones zondag dicht

SINT-NIKLAAS.  Het slechte weer hield gisteren de tent van Circus Barones gesloten. Bezoekers kregen te horen dat de voorstelling op last van de stad Sint-Niklaas was afgelast. De tent is bestand tegen rukwinden en is overeind gebleven. 

Om veiligheidsredenen mag het circus vanaf windsnelheden vanaf 90 km per uur geen bezoekers meer toelaten. Het is de tweede tegenvaller op een week tijd. Normaal gezien zou vorig weekend de tent worden opgebouwd maar door de felle rukwinden moest dat uitgesteld worden. Daardoor was minder tijd om de nieuwe show in te oefenen. De afgelasting van de twee voorstellingen van zondag is voor het circus een financiële tegenvaller. Gehoopt wordt dat komende week alle voorstellingen kunnen doorgaan. Voorlopig lijkt dat geen probleem te zijn. 

Nog tot en met zondag 1 maart zijn er alle dagen voorstellingen om 15 uur in de tent aan het Provinciaal Domein De Ster, ingang Vossekotstraat te Sint-Niklaas. Op zondag 1 maart is er ook een familievoorstelling om 11 uur. Dan kunnen volwassenen de voorstelling bijwonen aan een kinderprijs. (mb)

 

Lees ook:

Circus Barones hervat tournee 'The Greatest Show'

BEVEREN. Na een verplichte corona-stop hervat Circus Barones haar tournee met het nieuwe programma ‘The Greatest Show’.  Met zijn typische humor leidt ringmaster Patat een boeiende en gevarieerde...

Crammerock slaat jaartje over

STEKENE. Er komt dit jaar geen editie van Crammerock. Dat hebben de organisatoren vrijdagavond bekend gemaakt. De 30ste editie van Crammerock was gepland voor het eerste weekend van september. Reden voor...