Bohemian Productions brengt Jesus Christ Superstar 

SINT-NIKLAAS. Bohemian Productions heeft hun nieuwe productie Jesus Christ Superstar voorgesteld.  Het gezelschap brengt in april en mei 2019 de musical van componist Andrew Lloyd Webber en songwriter Tim Rice in de Christus Koningkerk in Sint-Niklaas. Het verhaal brengt de laatste week uit het leven van Jezus, bekeken door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Om de musicalbeleving optimaal te maken, zal er gespeeld worden in het midden van de kerk met langs beide zijden vijf rijen publiek. Elke bezoeker zal z’n eigen hoofdtelefoon krijgen om zo een optimale geluidservaring te beleven. 

Het belooft een megaproductie te worden met meer dan 100 uitvoerders:  33 acteurs, 10 dansers, 20 muzikanten en een 50-koppig koor. Het koor is samengesteld uit leden van verschillende koren uit de regio: Sint-Ceciliakoor’ uit Sint-Niklaas, ‘Fine-Tuned’ uit Sint-Niklaas, ‘Melos’ uit Melsele, ‘Cantagilli’ uit Sint-Gillis-Waas. Regisseur Jaak Lema zal de productie in goede banen leiden. Hij werkte als regie-assistent mee aan onder andere de Ketnetmusical, ‘14-18’ en ‘40-45’. 

Er zijn reeds 9 voorstellingen gepland, wat goed is voor 3.510 tickets. De musical gaat in première op vrijdagavond 26 april 2019 om 20.30 uur. Daarna zijn er voorstellingen op 27 en 28 april om 15.00 uur  en 20.30 uur, op 3 mei om 20.30 uur en op 4 en 5 mei om 15.00 uur en 20.30 uur.  Tickets zijn reeds te koop via de website bohemianproductions.be. (mb)

 

Lees ook:

Grote interesse in spektakel-musical Red Star Line

MEDIA. De interesse in de spektakel-musical Red Star Line is groot. Studio 100 stelde de nieuwe productie eind augustus voor en sindsdien zijn er al ruim 50.000 tickets verkocht. De première is...

Wase kinderen in popmusical 'Smike'

REGIO. Productiehuis The Singing Factory heeft de voorbije jaren de gewoonte opgebouwd om voor hun musicals beroep te doen op jongerenkoren. Voor de popmusical ‘Smike’ die in september in première...