Bohemian Productions brengt musical Catch Me If You Can

SINT-NIKLAAS.  Bohemian Productions brengt in mei de Belgische première van Catch Me If You Can, een nieuwe Broadwaymusical, gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg. De musical vertelt het waargebeurde verhaal van Frank Abagnale Jr. die 5 jaar lang als oplichter verschillende identiteiten aannam en beroepen uitvoerde, terwijl hij achterna gezeten werd door FBI-agent Carl Hanratty, met wie hij door de jaren heen een uitzonderlijke band opbouwde.

"Het verhaal speelt in de jaren ‘60 en omdat de voorstelling opgevat is als ‘een show in een show’ hebben de makers ook muzikaal de showstijl uit de jaren ‘60 overgenomen. Je kan je dus verwachten aan frisse en aanstekelijke big bandnummers in ware Las Vegas-, Frank Sinatra-stijl. Met daarnaast ook liedjes die meer aanleunen bij pop en rock.", aldus muzikaal leider Jeffrey De Block. "Ik vind het ook belangrijk om niet te veel naar de film of Broadwayversie te kijken. Het is een knappe film en voorstelling, maar we willen bij Bohemian Productions graag ons eigen ding doen, een eigen energie creëren, eigen accenten leggen en dat kan natuurlijk alleen maar door met deze geweldige bende aan de slag te gaan en echt personages te boetseren. Ik durf te zeggen dat wij daar heel goed mee bezig zijn.", vult regisseur Stijn De Wolf aan. 

Bohemian Productions brengt de musical ‘Catch Me If You Can’ in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas op vrijdag 4 mei 2018 (20.00u), zaterdag 5 mei 2018 (15.00u), zaterdag 5 mei 2018 (20.00u) en zondag 6 mei 2018 (15.00u). Tickets zijn verkrijgbaar via bohemianproductions.be. (mb)

 

Lees ook:

Grote interesse in spektakel-musical Red Star Line

MEDIA. De interesse in de spektakel-musical Red Star Line is groot. Studio 100 stelde de nieuwe productie eind augustus voor en sindsdien zijn er al ruim 50.000 tickets verkocht. De première is...

Wase kinderen in popmusical 'Smike'

REGIO. Productiehuis The Singing Factory heeft de voorbije jaren de gewoonte opgebouwd om voor hun musicals beroep te doen op jongerenkoren. Voor de popmusical ‘Smike’ die in september in première...