5000 euro voor Warmste Week en 410 kerstcadeaus voor Welzijnsschakel Tereken

SINT-NIKLAAS. Het wordt beslist een warme week op Campus Waas van hogeschool Odisee in Sint-Niklaas. Op de campus zijn deze week tal van activiteiten ten voordele van de Warmse Week. Studenten en werknemers hopen minstens 5000 euro in te zamelen voor Make-A-Whish. Daarnaast wist de campus ook al 410 cadeaus te verzamelen voor de minderbedeelde gezinnen van Welzijnsschakel Tereken. 

Met een reeks activiteiten zamelen studenten en werknemers van Campus Waas van hogeschool Odisee geld in voor Make-A-Whish. De voorbije weken verkochten de studenten en de werknemers snoep, pannenkoeken, sleutelhangers en kaarsen. Daarnaast organiseerden ze een Sintontbijt. De opbrengst van die activiteiten worden woensdag overhandigd worden aan Linda Maes van Make-A-Whish. Na de overhandiging start een talentshow. "Blikvanger van de Warmste Week op Odisee Campus Waas is Odisee got talent, een talentshow voor en door collega’s en studenten van Odisee.", vertelt campusdirecteur Gertjan De Smet. "Tijdens de talentshow overhandigen we de 410 ingezamelde cadeautjes aan Bea De Jonge van Welzijnsschakel Tereken."  De inzameling van cadeaus voor de minderbedeelde gezinnen van Welzijnsschakel Tereken is een jaarlijks terugkerend initiatief. Donderdag is er nog een kerstmarkt en kerstfeest voor personeel.

Tot slot trekt vrijdag een delegatie van de campus met de fiets van Sint-Niklaas naar Wachtebeke. Daar hopen ze minstens 5000 euro te overhandigen. (mb)

 

Lees ook:

Burgeroverleg over de toekomst van Europa

SINT-NIKLAAS. Het Informatiepunt Europa Direct (IED) van Oost-Vlaanderen, het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap (VLEVA) en vrt-journalisten Rob Heirbaut en Leen De Witte organiseren op dinsdag...

Fluostiften kleuren de dag van de leraar

SINT-NIKLAAS.Vandaag, 5 oktober, is dag van de leraar. Geert Van Buynder,  opleidingshoofd Lager onderwijs van Odisee Sint-Niklaas, bedacht vanmorgen, zijn leerkrachten in spe met een klein...