Openbare gebouwen tijdelijk gesloten

SINT-NIKLAAS. Begin november zijn de bibliotheek, het stadhuis, welzijnshuis en huis van het kind en de deelgemeentehuizen gesloten. Dat heeft te maken met de voorbereidende werken voor de bouw van een nieuwe vleugel van het stadhuis. 

De voorbije weken werd de vleugel van het stadhuis langs de kant van de Parkstraat ontruimd. De stadsdiensten die er gevestigd waren, krijgen tijdelijk een nieuw onderkomen. De ontmanteling van de vleugel heeft gevolgen voor het informaticanetwerk van de stad en het OCMW. Daardoor zullen enkele openbare gebouwen tijdelijk gesloten zijn.  Zo zullen alle filialen van de bibliotheek gesloten zijn van woensdag 1 november tot zondag 5 november. Het stadhuis, welzijnshuis en huis van het kind zijn gesloten op vrijdagnamiddag 3 november. Tot slot zullen de deelgemeentehuizen gesloten zijn op zaterdag 4 november. 

In de loop van 2018 starten de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe vleugel aan het stadhuis, langs de kant van de Parkstraat. In de nieuwe vleugel zullen de stadswinkel en het stadsarchief onderdak krijgen. (mb)

 

Lees ook:

Start afbraakwerken stadhuis Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Morgen, dinsdag 23 april, starten de afbraakwerken met zware machines van de stadhuisvleugel aan de kant van de Parkstraat. De sloopwerken zullen een tweetal maanden duren, waarna...