Harpiste Annelies Boodts speelt in thuisstad Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS. Annelies Boodts, een harpiste uit Sint-Niklaas, speelt op 3 en 18 juni concerten in de Salons. Samen met twee topmuzikanten, Martin Rosso en Dagmar Feyen, neemt ze de toeschouwer met het programma 'Een Argentijnse Ontmoeting' mee op een passionele muzikale reis doorheen Argentinië, een Argentijnse hapje en drankje inclusief.

Annelies Boodts, concerteert als soloharpiste en in kamermuziekverband in binnen- en buitenland. Ook geeft ze harples aan de academies van Lokeren en Deinze. In juni concerteert ze twee keer in haar thuisstad Sint-Niklaas.  Met Martin Rosso aan de contrabas en Dagmar Feyen aan de piano neemt ze de toeschouwer met het programma 'Een Argentijnse Ontmoeting' mee op een passionele muzikale reis doorheen Argentinië. "In je eigen stad spelen is altijd heel bijzonder. Met dit project wil ik het publiek laten kennismaken met de ontroerende klassieke muziek uit Argentinië. Het is muziek die mij zelf enorm passioneert.", aldus Boodts. 

Het trio concerteert op 3 juni om 20.00 uur en op 18 juni om 16.00 uur in De Salons, Stationsstraat 85 te Sint-Niklaas. Tickets zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)