Zwarte Doos Concert met Fat Skank & the Horny Bastards

STEKENE. Op vrijdagavond 7 februari vond in het auditorium Amelberga de vierde editie plaats van een Zwarte Doos Concert, een initiatief van de Gemeentelijke Cultuurraad om met originele en kwaliteitsvolle live-muziek het Stekense culturele palet wat rijker te maken. Vrijdag mocht ska-groep Fat Skank & the Horny Bastards een bijdrage leveren. 

De groep speelde bekende en minder bekende ska-deuntjes en zorgde voor misschien wel het eerste publiek toegankelijke ska-optreden te Stekene-centrum. Met opzwepende ritmes, zwoele blazers, coole gitaarsolo’s en de nodige dosis humor gaven de muzikanten het beste van zichzelf. Tel daar nog een hoop dansende mensen in een kleine ruimte, snel stijgende temperaturen en een soort 'darkroom'-lichtshow bij, en de club-sfeer was compleet. De Gemeentelijke Cultuurraad noemde het concert "een fantastische kennismaking met het genre". (mb)

 

Lees ook:

REGIO. Gisteren, dinsdag 16 oktober, woonden zaakvoerders van 85 horecabedrijven in de foyer van NT Gent een uiteenzetting bij over de geregistreerde kassa met blackbox en de gevolgen ervan voor de...