De politie van Beveren heeft de handen vol

BEVEREN. De laatste weken wordt groot Beveren geplaagd door een reeks inbraken. Een overzicht:

In de nacht van 5 op 6 maart werd een diefstal gepleegd in een woning in de Kattestraat te Melsele. De daders drongen de woning betreden via een schuifraam. Er werden schilderijen en een houten icoon gestolen.

Op 6 maart werd er een diefstal gepleegd in een jeugdclub in de Keizerstraat te Haasdonk. De daders zijn binnengeraakt via een raam. Er werd een kleine hoeveelheid geld gestolen.

In de nacht van 11 op 12 maart werd geprobeerd in te breken in een jeugdclub in de Lesseliersdreef te Beveren. Er werd een ruit uitgeslagen. Er is echter niets ontvreemd.

Op 12 maart werd ingebroken in een voertuig op de expressweg. Er werd een ruit ingeslagen en een autoradio gestolen.

In de nacht van 11 op 12 maart werd een diefstal in een woning gepleegd in een kantine op de Kallobaan. Het slot van de toegangsdeur werd gefordeerd. Snoep, sigaretten en wijn werden ontvreemd.
Op 14 maart omstreeks 04.20u werd er een diefstal in een woning gepleegd in de Gentstraat te Melsele. Daders hebben waarschijnlijk het slot van de deur geforceerd. Er werd een gsm en een kleine hoeveelheid geld gestolen.

Op 14 maart werden een drietal poging inbraken vastgesteld in woningen in de Eikenlaan te Melsele. Telkens werd het cilinderslot geforceerd, maar de daders zijn niet binnengeraakt.

In de Klapperstraat te Beveren werd een diefstal gepleegd in een jeugdkantine. De voordeur werd geforceerd. Er werd een onbekende hoeveelheid geld alsook een grote hoeveelheid drank en spijzeen ontvreemd.

In de Jan Bekenshoek te Melsele werd eveneens een poging inbraak in een woning vastgesteld. Het cilinderslot werd geforceerd, maar de daders zijn niet binnengeraakt.

 

En dan zijn er nog een aantal verkeersongevallen gebeurd in onze regio:

Op 12 maart omstreeks 6.20u is er een verkeerongeval gebeurd op de Vesten te Beveren, De lichte vrachtauto, bestuurd door Raoul S. uit Beveren reed op de Vesten, richting Melsele. Ter hoogte van de supermarkt Match, kwam hij in aaanrijnding met een landbouwtractor, bestuurd door Etienne V.O. uit Beveren. Deze laatste stak de baan over.
De passagier naast Raoul werd licht gekwetst.

Op 13 maar omstreeks 15.15u is er een verkeersongeval gebeurd in de Blokmakerstraat te Haasdonk. Het voertuig, bestuurd door Gert R. uit Kruibeke, kwam in aanrijding met een voetganger, Mark V. die uit tegengestelde richting kwam.
De voetganger werd licht gewond.

Op 14 maart omstreeks 20.55u is er een verkeersongeval gebeurd op de Grote Baan te Melsele. De bestuurder van de personenwagen, Bart V. uit Sint-Gillis-Waas stond voor het rode verkeerslicht van de Schoolstraat. Wanneer het licht op groen springt, vertrekt betrokkenen en draait naar links de Grote Baan op. Dan rijdt hij frontaal op een verlichtingspaal. Betrokkene werd licht gekwetst.