Karree Konfituur viert vijfde verjaardag met intiem concert

SINT-NIKLAAS. De Sint-Niklase band Karree Konfituur bestaat vijf jaar. De band zag in 2007 het levenslicht in scoutscafé Karree in Sint-Niklaas. Drie jaar geleden won de band de Radio 2-wedstrijd 'Schrijf er maar één' met het nummer 'Heel uw verdriet'. Dit jaar trok de clip van het nummer 'EGO' binnen de kortste keren de interesse van ruim 10.000 internetbezoekers. Op 12 januari blikt Karree Konfituur in museumtheater Zwijgershoek terug op de voorbije vijf jaar.

Het concert van zaterdag 12 januari wordt er beslist eentje om naar uit te kijken. Karree Konfituur heeft de voorbije vijf jaar een mooie palmares vergaard: goud in de Radio 2-wedstrijd 'Schrijf er maar één', succes op de Gentse Feesten, het themalied voor Scouts en Gidsen Vlaanderen met als titel ‘Gewoon doen’ en tienduizenden fans op Youtube. Op 12 januari laat Karree Konfituur zich ook van de gevoelige kant zien. Naast hevige sfeermakers zal er plaats zijn voor een intiemere sfeer met een nieuwe nummers. Ook zullen gastmuzikanten als Arne Vanhaecke en Hermitage hun opwachting maken. 

Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, wat het concert wat exclusiever maakt. Tickets zijn vanaf 12 december 2012 om 12.00 uur verkrijgbaar via de facebookpagina van Karree Konfituur. (mb)

info: facebook.com/pages/Karree-Konfituur

 

Lees ook:

Karre Konfituur, Wase kandidaat in de Radio 2-wedstrijd 'Schrijf er maar één'.SINT-NIKLAAS. Momenteel zijn de fans en de muzikanten van 'Karree Konfituur' alls in het werk aan het stellen...