Lokeren zoekt dichters

LOKEREN. De Vlaamse Cultuurkring Lokeren zoekt voor de veertiende Dag van de Poëzie oop 31 januari 2013 Lokeraars die gedichten of poëzie schrijven. Verschillende dichtvormen zijn welkom: epische poëzie, sonnet, haiku of een hip-hop/rap tekst in het Lokers dialect... Zelfs een tekening, schilderij of foto kan een 'gedicht' zijn dat de tekstgedichten illustreert of ondersteunt. Het thema is 'Lokerenn mijn stad'. 

De Vlaamse Cultuurkring Lokeren zal het publiek op 31 januari mee laten genieten van de ingezonden gedichten. Een selectie van de ingezonden werken zal geïntegreerd worden in een publiek evenement op zondagnamiddag 3 februari. 

De vereniging benadrukt dat dit geen wedstrijd is. Elke deelnemer kan maximaal drie gedichten insturen en behoudt het auteursrecht over zijn of haar gedichten. Wie deelneemt geeft de Vlaamse Cultuurkring Lokeren door de deelname ook toestemming om het werk tentoon te stellen, (zelf) voor te dragen en/of eenmalig te publiceren. Geïnteresseerden sturen hun werk voor zondag 22 januari naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Everslaarstraat 152 te 9160 Lokeren. (mb)

info: vlaamsecultuurkringlokeren.be